BIST 9.563
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.484,05
MEDYA

İstanbullu Gelin 26. bölüm 2. fragmanı

İstanbullu Gelin dizisi 26. yeni bölümüyle 24 Kasım 2017 Cuma akşamı Star'da olacak. İstanbullu Gelin'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Star Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin 26.yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cuma günleri ilgiyle izlenen Süreyya ile Faruk'un aşkının anlatıldığı dizinin yeni bölümünde bomba bir transfer geliyor.

İstanbullu Gelin dizisinde Fikret karakteri yeni bir aşk yaşayacak. Diziye dahil olan isim ise oldukça şaşırttı. Fikret karakterine can veren Salih Bademci'nin meslektaşı olan eşi İmer Özgün diziye dahil oldu.

EVLİ FİKRET YASAK AŞK'A PENCERE AÇIYOR

Dizide Fikret karakterini canlandıran Salih Bademci oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Eşine çok aşık bir karakteri canlandıran Salih Bademci yeni bölümde yasak aşk yaşamaya başlayacak.

İMER ÖZGÜN KİMDİR?

İstanbullu Gelin'in 'Fikret'i Salih Bademci'nin 2 yıl önce nikah masasına oturduğu meslektaşı İmer Özgün, geçen hafta ekibe dahil oldu. Yönetmen Zeynep Günay Tan'ın "Aramıza hoşgeldin güzellik" notuyla sosyal medyadan fotoğrafını paylaştığı İmer Özgün, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi Salih Bademci'yle dizide de aşk yaşayacak. İstanbullu Gelin'de eşi 'İpek'e duyduğu karşılıksız aşkı yüzünden büyük acılar çeken 'Fikret, gerçek sevgiyi şirketinin çalışanında bulacak.

İmer Özgün, 1987 yılında İstanbul'da doğdu. 2005 yılında Fenerbahçe lisesini bitirdikten sonra aynı yıl İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girmiştir. Dudaktan Kalbe, Sınıf, Avrupa Yakası, Kalpsiz Adam, Kavak Yelleri gibi popüler dizilerde rol aldı. 2015 yılında Salih Bademci ile dünyaevine giren İmer Özgün dizide Fikret'in yasak aşkı rolünde olacak.

Sitene Ekle