BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.429,78
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 24.bölüm Dilara'nın bebeği ölecek mi Süreyya şoke olacak

Star Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin 24.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yayınlanan son bölümünde Dilara'nın merdivenlerden düşmesi damga vurdu. Peki bu durumda Süreyya ne yapacak? Gelin hep birlikte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanına bakalım.

Abone ol

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin yeni bölümünde bu akşam Dilara damga vuracak. Dilara'nın bebeği ölecek mi merakla bekleniyor. 

Özcan Deniz'in Faruk, Aslı Enver'in Süreyya, Dilara Aksüyek'in İpek ve Salih Bademci'nin Fikret karakterini canlandırdığı İstanbullu Gelin'in 24. bölümü, bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Yeni bölüm fragmanındaki sahneler, İpek ve bebeğin akıbetini merak ettirdi. İşte İstanbullu Gelin 24. bölüm fragmanı ve özeti...

Yaşanan korkunç olay sonrası Süreyya ve Faruk cehennem azabı yaşamaktadırlar. Esma, Garip’ten gelen telefonla hayatının en büyük defterini kapatmaya hazırlanırken bambaşka bir oyunun içine düşer. Başı belaya giren Murat’a ise hiç beklemediği birisi destek çıkar. Dilara, Reyhan’ın sözlerinden rahatsızdır.