BIST 9.569
DOLAR 32,46
EURO 34,50
ALTIN 2.474,52
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 21.bölüm Süreyya'nın kazası damga vuracak

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin bu akşam 21.bölümüyle ekrana gelecek. İstanbullu Gelin yeni bölümünde nefesler tutulacak. Kaza yapan Süreyya şoke eden gerçeği de öğrenecek. İstanbullu Gelin yeni bölümüyle ilgili detaylar haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin'de nefesler tutuldu. Adem'in Boranların çocuğu ortaya çıkması üzerine evde işler iyice kızışır. Süreyya'nın kazası ise yeni bölüme damga vuracağa benziyor. Gelin hep birlikte yeni bölüme bakalım.

İstanbullu Gelin yeni bölümü merakla beklenirken yayın tarihinden hemen önce yayınlanan fragman heyecan dozunu katladı. Süreyya ve Faruk’un boşanma gününün geldiğini gözler önüne seren İstanbullu Gelin 21. bölüm fragmanında küçük Emir’in sözleri kalplere dokundu. Faruk’un babası olduğunu öğrenen Emir, kendisini Süreyya’nın kollarını attı. 60 saniyelik fragmanın son saniyeleri ise şok etkisi yarattı. Süreyya’nın kaza geçirdiği anlara tanık olan izleyiciler, yeni bölümü merakla bekliyor. 

İstanbullu Gelin 21.bölüm bu el sahnesi damga vuracak