BIST 9.662
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.499,37
MEDYA

İstanbullu Gelin 21. bölüm fragman! Süreyya trafik kazası geçiriyor

İstanbullu Gelin dizisi 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin 21. yeni bölümüyle 20 Ekim 2017 Cuma akşamı Star'da olacak. İstanbullu Gelin'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin 21 bölüm fragmanı yayınlandı. Emir'in gerçekleri öğrendiği İstanbullu Gelin 21. bölüm fragmanına Süreyya'nın geçirdiği trafik kazası damga vurdu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Süreyya ve Faruk boşanacak mı? Süreyya'nın geçirdiği kaza nasıl sonuçlanacak? İşte İstanbullu Gelin 21. bölüm fragmanı...

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Adem’in, Boranların gayrimeşru çocuğu olduğunu tüm Bursa’ya ilan etmesiyle savaş artık başlamış olur. Faruk’un misilleme hamlesi Adem’de soğuk duş etkisi yaratır. Esma da itibarlarını korumak için kendi yöntemleriyle devreye girer. Süreyya, kalan eşyalarını toplamak ve Esma ile yüzleşmek için konağa gittiğinde Begüm ile karşılaşır. Begüm’ün tavrı ise nettir. Süreyya’nın Faruk’la ilgili olan kafa karışıklığı Can’dan gelen bir telefonla gidecektir.

Sitene Ekle