BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.516,09
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 20.bölüm fragmanı Süreyya çıldırıyor

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam 20.yeni bölümüyle ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin'de neler yaşanacak? Süreyya ve Faruk barışacak mı?

Abone ol

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin yeni bölümde nefesler tutulacak. Yayınlanan son bölümünde Faruk ve Süreyya'nın boşanması artık kesinleşmişti fakat yeni bölüm fragmanını izleyenler bir itirafa şahit oluyor.

Birbirlerini sevmelerine rağmen boşanmaya karar veren Faruk ve Süreyya bu akşam yeniden karşı karşıya geliyor. Ne yapacağını Süreyya'ya soran Faruk şoke eden bir yanıt alıyor. Süreyya Faruk'a olan aşkını haykırarak ifade ediyor.

YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Adem’in, Boranların gayrimeşru çocuğu olduğunu tüm Bursa’ya ilan etmesiyle savaş artık başlamış olur. Faruk’un misilleme hamlesi Adem’de soğuk duş etkisi yaratır. Esma da itibarlarını korumak için kendi yöntemleriyle devreye girer. Süreyya, kalan eşyalarını toplamak ve Esma ile yüzleşmek için konağa gittiğinde Begüm ile karşılaşır. Begüm’ün tavrı ise nettir. Süreyya’nın Faruk’la ilgili olan kafa karışıklığı Can’dan gelen bir telefonla gidecektir.