BIST 9.056
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.301,84
HABER /  GÜNCEL

İstanbul’dan David Guetta geçti

Dünya çapında on beş milyon albüm satışıyla milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden David Guetta, İstanbul KüçükÇiftlik Park’ı hınca hınç ...

Abone ol

Dünya çapında on beş milyon albüm satışıyla milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden David Guetta, İstanbul KüçükÇiftlik Park’ı hınca hınç dolduran 12 bin kişiye unutulmayacak bir müzik ziyafeti verdi.
Elektronik müzik sahnesinin en önemli DJ’i, İstanbul’daki performansına "Merhaba İstanbul, buraya ne zaman gelsem enerjiniz karşısında şaşırıyorum. Hissediyorum, bu akşam çok çılgın olacak. Siz de aynısını hissediyor musunuz" diyerek başladı ve binlerce dans müzik sevdalısının kalbini bir kez daha fethetti.
Geçtiğimiz Mayıs ayında yine İstanbul’da 17 bin kişiye muhteşem bir gece yaşatan GUETTA, Unilife organizasyonu ile bir kez daha DJ Kabininde yerini aldı ve ‘Shut Me Down’, ‘Turn Me On’, ‘Play Hard’, ‘Without You’, ‘She Wolf’ gibi çok sevilen hitlerini izleyici ile paylaştı.
AXE’ın katkılarıyla gerçekleşen konserde Guetta’dan önce Suat Ateşdağlı, Mert Hakan Qubicon (Emrah İş & Faruk Sabancı) müzikleri ile kalabalığı coşturdu.
AXE’ın ana sponsorluğunda, First, Tadelle, A Plus AVM, Durex, Redbull, Hello, Number1 ve DreamTV’nin destekleri ile düzenlenen gece uzun süre hafızalardan silinmeyecek.
Bugüne kadar Chris Willis, Fergie ve LMFAO ile “Gettin’ Over You”, Nicki Minaj ile “Turn Me On”, Usher ile “Without You”, Neyo & Akon ile “Play Hard”, Sia ile gerçekleştirdiği “Titanium” ve “She Wolf”, son dönemde Skylar Grey ile “Shut Me Down” gibi hitleriyle Amerika ve İngiltere müzik listelerinde 1 numaraya yükselen Fransız DJ ve prodüktör David Guetta, muhteşem performansıyla bir kez daha unutulmayacak bir konsere imza attı.
(İHA)