BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,71
ALTIN 2.487,26
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da üst üste korkutan yangın!

İstanbul’da çıkan iki yangın, yürekleri ağızlara getirdi.

Abone ol

İSTANBUL Yenibosna’da bulunan İstanbul Vizyon Park binasında çıktı. Binanın dış cephesini saran alevler, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İş merkezi çalışanları, yangını ve müdahaleyi korku dolu gözlerle izledi.
Sancaktepe’de ise 4 katlı bir binanın çatısı alevlere teslim oldu. Tüm çatıyı saran alevler, itfaiye ekibinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu söndürülürken, binada hasar oluştu.

Her iki yangında da can kaybı ve yaralanma yaşanmaması, tek teselli kaynağı oldu.
 

11 KATLI İŞ MERKEZİNDE KORKUTAN YANGIN

Yenibosna’da bulunan Kuyumcukent'in ofislerinin bulunduğu binanın dış cephesinde nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı.

Yenibosna'da bulunan İstanbul Vizyon Park binasının 4. katında çıkan yangın, dış cepheyi sarıp çatıya sıçradı. Müdahalede zorlanan itfaiye ekipleri, üst katın camına çıkarak yangını söndürmeye çalıştı.

Alınan bilgiye göre, genel olarak kuyumcu atölyelerinin bulunduğu 11 katlı İstanbul Vizyon Park binasının 4. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın dış cephedeki izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla çatıya kadar ilerledi. İş merkezi hemen tahliye edilerek, itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının çatıya kadar ilerlemesi nedeniyle müdahalede zorlandı. Bir itfaiye eri, üst katın camına çıkarak yangına müdahale etmeye çalıştı. Çatıya çıkan itfaiye ekipleri ise dumanın tahliyesi için yanan cephede havalandırma delikleri açtı. Bu sırada çatıdan kopan kaplamalar aşağıya düştü. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı.Yangınla ilgili inceleme sürüyor.

screen-shot-1435-03-29-at-3.53.22-pm.png