BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da şüpheli araç kovalamacsı

İstanbul'da, polisin takibe aldığı araçtaki 2 şüpheli yakalandı.

Abone ol

Şüpheli araçta yapılan aramada bir adet tabanca ve değişik plakalar bulundu; yakın bir bölgede de pompalı tüfek ele geçirildi.

İstanbul'da 46 NF 808 plakalı araçta bulunan 2 kişinin silahlı saldırı gerçekleştirebileceği ihbarı üzerine, hareketli dakikalar yaşandı.

Polis telsizlerinden aracın plakası anons edilerek ekiplerin araç üzerine duyarlı olması istendi. Yapılan anonslardan bir süre sonra saat 02.00 sıralarında aracın Eyüp'te görülmesi üzerine hareketli anlar yaşandı. Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan araçla polis ekipleri arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Polisten kaçan araç, bir süre sonra Eyüp ve Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Karadeniz Caddesi üzerinde durduruldu. Araç içerisinde bulunan biri kadın iki kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Araç sürücüsü T.K. ve yanında bulunan F.B. isimli kadın gerekli işlemlerin yapılması için polis merkezine götürüldü. Araçta yapılan aramada ise bir adet tabanca ve değişik plakalar bulunurken, polisten kaçarken olay yerine yakın bir bölgeye atıldığı belirlenen pompalı tüfek de polis ekipleri tarafından incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Polis yakalanan araçta da bir süre inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.