BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.424,22
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Su kesintisi olan yerler

İSTANBUL'da bugün 24 saat sürecek su kesintisine gidiliyor. Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş'da bugün kesilen suların saat yarın yani 6 şubat salı günü saat 10.00'da geleceği bildirildi. Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş ilçelerindeki su kesintisinden etkilenen mahalleler listelendi.

Abone ol

İSTANBUL'da bugün Beşiktaş, Sarıyer ve Kağıthane'nin bazı 24 saatlik su kesintisi yapılıyor. Saat 10.00'da kesilen sular 24 saat boyunca olmayacak. Beşiktaş, Sarıyer ve Kağıthane'de sular yarın yani 6 Şubat salı günü saat 10.00'dan sonra gelecek.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yaptığı yazılı açıklamayla; Çeliktepe- Ayazağa-Büyükdere-Maden Terfi Merkezlerinde zorunlu bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağından bazı bölgelerde 24 saat su kesintisi yaşanacağını bildirdi. İSKİ'den yapılan su kesintisi açıklaması şöyle:

"Çeliktepe- Ayazağa-Büyükdere-Maden Terfi Merkezlerinde zorunlu bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağından; 5 Şubat 2018 Pazartesi günü 10:00 ile 6 Şubat 2018 Salı 10:00 saatleri arasında 24 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.

Suların kesileceği ilçeler ve mahalleler şu şekilde: Kağıthane İlçesi: Çeliktepe, Emniyetevleri, Sultan Selim, Şirintepe, Seyrantepe ve Yeşilce Mahalleleri. Sarıyer İlçesi: Huzur, Ayazağa, Maslak, Reşitpaşa, Pınar, Poligon, Darüşşafaka, Cumhuriyet, Hacıosman, PTT Evleri, İstinye, Ferahevler, Çamlıtepe, Garipçe, Havantepe, Koç Üniversitesi, Maden, Rumeli Feneri, Rumeli Kavağı, Yenimahalle, Zekeriyaköy, Büyükdere, Kazım Karabekir, Kocataş, Bahçeköy Yeni ve Bahçeköy Merkez Mahalleleri. Beşiktaş İlçesi: Konaklar, 4.Levent ve Yeni Levent Mahalleleri.