BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,25
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da sokak ortasında terör dehşeti

Terör örgütü PKK yandaşları bu kez İstanbul'un göbeğinde bir vatandaşı başından vurarak öldürdü. Kanarya Mahallesi'ndeki göstericilerin dur ihtarına uymayan Kahraman Kömürcü, başından vurularak öldürüldü.

Abone ol

İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'ndeki göstericiler 22 yaşındaki Kahraman Kömürcü'yü başından vurarak öldürdü. Kömürcü'nün göstericilerin dur ihtarına uymadığı, bu nedenle başından vurulduğu belirtilirken, aynı araçta bulunan 4 kişi ise yaralandı.

İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde akşam saatlerinde otomobiliyle seyir halindeyken, bir grubun izinsiz gösteri yaptığı sırada açılan ateş sonucu yaşamını yitiren 22 yaşındaki Kahraman Kömürcü’nün yakınları o anları anlattı.

Kömürcü'nün, 8 Kasım 2009 tarihinde yine Kanarya Mahallesi'nde İETT otobüsüne atılan molotof kokteyli ile hayatını kaybeden, 16 yaşındaki Serap Eser ile uzaktan akraba olduğu ortaya çıktı.

OLAY ANINI ANLATTI

Kömürcü’nün kendisinin Antalya’da aşçı olarak çalıştığını ve ailesinin Malatya’da yaşadığını söyleyen Ömer Aşık, olay sırasında otomobilde 4

Kanarya Mahallesi'nde akşam saatlerinde bir grup gösterici barikat kurarak, kimlik kontrolü yaptı.

 kişi bulunduğunu belirtti. Kömürcü’nün Sefaköy’de tekstil işiyle uğraşan halasına yardım etmek için gittiğini ve çalışanları bırakmak için minibüsü kullandığını ifada eden Aşık, olay anını şu sözlerle anlattı;

"Kanarya Mahallesi Şahin Caddesi’ne giriyor. Caddeye girdiğinde orada gösteri yapıyorlar. Çocuğu durduruyorlar, aracı kullanan da çocuk. O da durmak istemeyince ondan sonra kafasına sıkıyorlar av tüfeği tarzında bir silahla. Kolunu kaldırıyor, önce koltuğunun altına, sonra da kafasına isabet eden kurşunla çocuk orada ölüyor."

MOLOTOF KURBANI SERAP'IN AKRABASI

Ömer Aşık, 2009 yılında Küçükçekmece’de otobüse molotof atılması sonucu çıkan yangında yaşamını yitiren lise öğrencisi Serap Eser’in de uzaktan akrabaları olduğunu söyleyerek, "Bu sadece kendi ailemizden 3 kişinin başına gelenler. Bir tanesi yakılarak öldürüldü gencecik kız, bir tanesi darp edildi, şimdi de çocuk vuruldu. O çocukların hepsi ellerimizde büyüdü, gariban tertemiz insanlar" dedi.

TABUTU BAYRAĞA SARILDI

Kahraman Kömürcü’nin Türk bayrağına sarılı cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Kanarya Mezarlığında toprağa verildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltında bulunuyor.