BIST 9.485
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,71
HABER /  DÜNYA

İstanbul’da silahlı soygun

Ümraniye’de bir markete giren kar maskeli 2 kişi, çalışanları silahla korkutarak etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan yaklaşık 4 bi...

Abone ol

Ümraniye’de bir markete giren kar maskeli 2 kişi, çalışanları silahla korkutarak etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan yaklaşık 4 bin TL’yi alarak kayıplara karıştı.
Olay, Mehmet Akif Mahallesi Elalmış Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde markete gelen kar maskeli iki kişi, markette çalışan iki kişiyi silahla korkutarak etkisiz hale getirdi. Daha sonra kasada bulunan 4 bin TL’yi alan şahıslar, mavi renkli bir otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı. Çalışanlar olayın şokunu üzerlerinden attıktan sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldıktan sonra markette incelemelerde bulundu. Çalışanların ifadesine başvuran ekipler, soyulan marketin ve çevrede bulunan işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Öte yandan, markete alışveriş için gelen vatandaşlar da soygun olduğunu öğrenince şaşkınlık yaşadı. Markete alışveriş için geldiğini ifade eden bir vatandaş, “Baktım içeride polisler var. Sordum. Soygun olduğunu söylediler. Ama soygun nasıl olmuş bilmiyorum” şeklinde konuştu. Polis ekipleri, kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.
(İHA)