BIST 9.710
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.426,61
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da şafak operasyonu

İstanbul Şişli'de sabah saatlerinde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken bir çok kişide gözaltına alındı.

Abone ol

Şişli’de helikopter destekli operasyonİstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri, Şişli’de sabah saatlerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik helikopter destekli operasyon düzenledi.

Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken birçok kişide gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri, sabah saatlerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik helikopter destekli operasyon düzenledi.

sisli-de-helikopter-destekli-uyusturucu-6499370_9812_m.jpg

Eş zamanlı yapılan operasyonda çok sayıda ev ve iş yerine baskın düzenlendi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik Şişli Kuştepe’de daha önceden takibe alınan çok sayıda ev ve iş yerine eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.

sisli-de-helikopter-destekli-uyusturucu-6499370_4581_m.jpg

POLİS HELİKOPTERİ DESTEK VERDİ

Operasyona çevik kuvvet ekipleri, yunus ekipleri ve havadan da polis helikopteri destek verdi. Yapılan baskınlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, evlerde yapılan aramalarda tabanca, makineli tabanca ve uzun namlulu silahlar ele geçirildi. Olaylarla ilgili birçok kişi de gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.