BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.326,03
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da el yapımı bomba paniği!

İSTANBUL Bayrampaşa Metrosu'nda patlama oldu. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaye sevk edilirken, patlamaya el yapımı bir bombanın neden olduğu açıklandı.

Abone ol

İSTANBUL Bayrampaşa'da dün akşam saatlerinde patlama meydana geldi. Kilometrelerce uzaklıktan duyulan patlama sonrası İstanbul polisi kırmızı alarm verdi. Vali Vasip Şahin, patlamada bir kişinin yaralandığını duyururken, elde edilen ilk bulgular terör eylemini işaret ediyor.

İstanbul'da dün akşam saatlerinde sesi kilometrelerce öteden duyulan bir patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve polis aracının sevk edilmesi, büyük panik yarattı.

Sosyal medyada patlamayla ilgili art arda çeşitli iddialar ortaya

İstanbul polisi patlamadan önce olay yerinde görülen ve eşkali belirlenen bir şüphelinin yakalanması için bölgede çalışma başlattı.

atılırken patlamayla ilgili İstanbul Valiliği'nden gelen açıklama rahatlattı. Vali Vasip Şahin, patlamanın çok kalabalık bir ortamda olması nedeniyle, ilk etapta çok büyük bir hadiseymiş gibi algılandığın ifade ederek, herhangi bir can kaybının yaşanmadığını, olay yerindeki incelemelerin devam ettiğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, patlama sonrası tüm metro seferlerini, olası saldırılara karşı durdurdu. Patlamadan yaklaşık 2 saat sonra durdurulan metro seferlerinin yeniden başlatıldı.

"PARÇA TESİRLİ EL YAPIMI BOMBA"

Kadife Kavşağı'ndaki patlamanın ardından Bomba İmha ve Olay Yeri İnceleme şube müdürlüklerine bağlı uzman polisler, bölgede inceleme yaptı.

"HEDEF ÇEVİK KUVVET POLİSLERİ Mİ?"

Olay yeri çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarında, patlamadan kısa süre önce yoldan bir çevik kuvvet midibüsünün geçtiği görülüyor. Bombalı saldırının, polis aracına yönelik olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.