BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,40
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da okullar 10 Ocak tatil mi Vasip Şahin kararı

İSTANBUL'da okullar 10 Ocak Salı tatil olacak mı son dakika İstanbul Valisi Vasip Şahin açıkladı. Şahin resmi twitter hesabından yarın İstanbul'da okulların tatil edildiğini açıkladı.

Abone ol

İSTANBUL'da okullar tatil mi 10 Ocak Salı tatil kararı geldi mi Vali Şahip Şahin az önce açıkladı. İstanbul'da yarın, yani 10 Ocak Salı günü okullar tatil edildi. Tatil kararını İstanbul Valisi Şahin resmi twitter hesabından duyurdu.

İstanbul'da kar yağışı öğleden sonra etkisini arttırmış ve gözler Vali Şahin'in vereceği kar tatili haberine çevrilmişti. Öğrencilerin dört gözle beklediği kar tatili haberi az önce geldi ve Vali Şahin 10 Ocak Salı günü İstanbul'da okulların tatil edildiğini açıkladı.

VALİ ŞAHİN TATİL HABERİNİ BÖYLE DUYURDU

İSTANBUL'DA 10 OCAK OKULLAR TATİL Mİ

İstanbul'da halen aralıklarla devam etmekte olan kar yağışının, bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak gece saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir.

Mevcut kar örtüsü üzerine güney kıyılarda 5 cm, iç ve kuzey kesimlerde 10- 15 cm arasında ek örtü oluşturması beklenen kar yağışlarının oluşturabileceği; ulaşımda aksamalar, buzlanma, görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İSTANBUL HAVA DURUMU SAATLİK TAHMİN NE DİYOR?

İstanbul'da kar yağışı sabah 09.00'da başladı ve gün oyunca etkili olacak.

İstanbul için 5 günlük hava durumu tahmini

İstanbul'da kar yağışı çarşamba gününden itibaren etkisini yitirecek, sıcaklıklar artacak.