BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da metro kazası

Hacıosman Yenikapı arasında hizmet veren metro Sanayi Mahallesi yakınlarında kaza yaptı.

Abone ol

Hacıosman Yenikapı arasında hizmet veren metro Sanayi Mahallesi yakınlarında kaza yaptı. Sosyal medyada ölü olduğu iddiaları dolaşan kişinin, yaralı olduğu ve ameliyata alındığı bildirildi.

Sanayi Mahallesi'nden Seyrantepe'ye giden metro raydan çıktı. Vagonlardaki yolcular arasında yaralılar olduğu ve olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerinin vardığı öğrenildi.

DEMİR ÇUBUK SAPLANDI

Metronun ön vagonunu delen demir parçası bir yolcuya saplandı. Demir çubuk yolcunun kalçasını delip geçti.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Seyrantepe metro durağında meydana gelen kazada yaralanan Fatih Çoban adlı yolcu, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Bir demirin saplanması sonucu yaralanan 33 yaşındaki Çoban ameliyata alındı.

OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kazanın oluş nedeni hakkında henüz bilgi edinilemedi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevkedildi.


"YOLCULARI TAHLİYE EDELİM"

Makinist tarafından kumanda merkezine yapılan "Kaza nedeniyle durmak zorunda kaldım. Yolcuları tahliye edelim" anonsunun ardından tahliye işlemleri başladı. Metro vagonu içinde kalan ve büyük bir panik yaşayan yolcular tahliye edildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ekibi sevk edildi.

DEHŞETE DÜŞÜREN METRO KAZASI FOTOĞRAFI

Metro kazası sırasında vagonlarda bulunan Ekşi Sözlük yazarı o anın görüntülerini çekti. İçlerinde bir fotoğraf var ki ürpetti. Ekşi Sözlük yazarı metro kazasında tanık olduğu o manzarayı şöyle aktardı;
-"Kazanın gerçekleştiği ve bir yaralının olduğu vagonlardan birindeydim. Kaza anını anlatmak gerekirse, metro hafiften titremeye başladı, çok anormal bir durum olarak görmedik ama bir süre sonra titreme şiddeti epey arttı ve saniyeler içerisinde şu manzara gerçekleşti: (+18).

seyrantepe-metro-kazasi-demir-saplanan-adam.jpg

Seyrantepe metro kazasında bedenine demir çubuk saplanan adamın yarım saat bu halde ambulans bekledi.

GÖRGÜ TANIĞI ANLATIYOR:

-Bu manzaradan hemen sonra metrodaki acil çıkış düğmesine bastık ve sirenler çaldı. Şansımıza metronun her iki tarafında duvar değil de sağ tarafında inşaatın olduğu ve inşaat işçilerin olduğu boş bi alan vardı. Onlardan yardım istedik, kapı açıldı ve çıkmaya başladık. Ambulans istedik ve 30 dakika boyunca ambulans gelmedi ve o adam yaralı bi şekilde yerde yatmaya devam etti.