BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da korkunç olay: Çöpten bebek cesedi çıktı!

İSTANBUL Esenyurt’ta cansız bedeni çöpe atılan yeni doğan bir bebek bulundu. Çevrede geniş çaplı bir araştırma yapan ekipler, bebeğin cesedini yaptıkları inceleme ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı. Polis, bebeği çöp kenarına bırakanların bulunması için çalışma başlattı.

Abone ol

İSTANBUL Esenyurt'ta çöp kenarında yeni doğmuş bir bebek cesedi bulundu.

İddiaya göre olay şöyle gerçekleşti: Esenyurt Pınar Mahallesi sakinlerinden N.T. 2 Eylül sabah saatlerinde çöp atmak için evinden dışarıya çıktı. Bu sırada yanında 7 yaşlarında bir kız çocuğuyla yaklaşık 40’lı yaşlarda bir kadının elindeki poşetle taksiden inip konteynırın arkasındaki boş araziye gittiğini gördü.

N.T. şüpheli kadının elindeki poşeti çöp olduğunu düşünüp, çöpü sağa sola atarak etrafı kirletmemelerini söyledi. Bu sırada şüpheli hareketler sergilemeye başlayan kadın, çöpü konteynıra atarak taksiye bindi ve hızla uzaklaştı. Durum üzerine meraklanan N.T. çöpten poşeti çıkardı ve içerisinde yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi gördü.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Olay yeri incelemenin ardından polisin soruşturması devam ederken cenaze aracıyla talihsiz bebeğin cenazesi morga kaldırıldı.