BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da kar saati belli oldu! Arabanızı ana yola parkedin

İSTANBUL hava durumu tahminine göre öğleden sonra karla karışılık yağmur başlayacak. Asıl kar yağışı ise İstanbul'da saat 21.00'dan başlayacak. Meteoroloji Profesörü Orhan Şen hava durumu tahminini açıkladı ve 'Aracınızı ana yola parkedin' uyarısı yaptı. Zira İstanbul bu gece donacak.

Abone ol

İSTANBUL'da beklenen kar yağışı için meteoroloji saatlik hava durumu tahminini yayınladı ve saati duyurdu. Meteoroloji'nin analizine göre İstanbul'da kar yağışı önce karla karışık yağmur şeklinde başlayacak. Saat 15.00'den sonra görülecek karla karışık yağmur kısa süreli olacak. İstanbul'da mesai çıkış saatinde hava dinginleşecek. Asıl kar yağışı ise akşam başlıyor. İstanbul hava durumu tahminine göre saat 21.00'dan itibaren kar bastırıyor.

ARABANIZI ANA YOLA PARKEDİN ÇÜNKÜ...: Ünlü meteoroloji uzmanı Profesör Doktor Orhan Şen de twitter hesabından İstanbul için önemli bir uyarı yaptı. Şen'in dediğine göre kar yağışı ile birlikte İstanbul'da hava sıcaklığı çok düşecek ve her yer buza çekecek. Profesör Şen, gece saatlerine dikkat çekti ve şunları söyledi:

-"İstanbulda akşam kar şiddetini artırır. Gece sıcaklık 0 C nin altına iner. Perşembe sabahi yollarda buzlanma olur. Perşembe kullanacaksanız aracınızı ana yollara yakın park edin ara yollar buzlanmadan dolayı kapanabilir.

YOĞUN KAR BEKLENİYORDU AZALDI : Meteorolojinin pazartesi günü yayınladığı tahminlerde İstanbul'un için orta yoğunlukta bir kar yağışı öngörülmüştü. Verilerini güncelleyen meteoroloji İstanbul'da kar yağışının beklenenden az olacağı bilgisini geçti. İstanbul Valisi de yoğun kar yağışı beklemediklerini bu sebeple 'kar tatili' olmayacağını duyurdu. Meteorolojinin İstanbul için yenilediği saatlik hava durumu tahmini şu şekilde:

Ankara - İstanbul hava tahmini! Profesör açıkladı kar saat...

İstanbul Valisi yarın okullar tatil mi sorusuna yanıt verdi!