BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.504,85
GÜNCEL

İstanbul'da iplik fabrikası alev alev yanıyor

İstanbul Davutpaşa'da iplik fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri 4 katlı binada çıkan yangına müdahale ediliyor. Dumanlar İstanbul'un her yerinde görülüyor.

İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan bir iplik fabrikasının çatı katında saat 06.45' sıralarında çıkan yangın bütün fabrikayı sardı. 6 ilçeden gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yangının çevredeki diğer binalara da sıçramaması için çaba gösteriyor.

İLK BELİRLEMERE GÖRE CAN KAYBI YOK: Yangında ilk belirlemelere göre can kaybı ve yaralanan yok. Binanın çatısı çöktü. İşçiler gözü yaşlı yangını izledi. Bölgeyi ayrıca fabrikadan yükselen keskin bir koku sardı.

ÇATI KISMINDA BAŞLADI: 6 ilçeden gelen itfaiye ekiplerinin, büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Sabah saat 06.45 civarında fabrikanın çatı kısmında çıkan yangının çıkış nedeni henüz belli olmadı.

Çatıda başlayan yangın alt kattaki depoya kadar ulaştı. Fabrikada kimyasal maddelerin de olduğu belirtiliyor. Yangının çevre binalara da sıçramaması için itfaiye ekipleri yoğun çaba gösteriyor. Vatandaşların sokağa girmesine izin verilmiyor. Fabrika yangınından çıkan dumanlar İstanbul'un birçok noktasından görüldü.

Sitene Ekle