BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

İstanbul'da helikopter düştü! Kurtarılanlar var...

İSTANBUL'da Bostancı açıklarında Ünver Havacılık'a ait sivil helikopter helikopter denize düştü. Son dakika bilgisine göre helikopterdeki iki kişi yaralı olarak kurtarıldı... Yaralılardan birinin durumu ağır...

İSTANBUL'da Bostancı açıklarında bir helikopterin denize düştüğü bildirildi. Son dakika bilgisine göre helikopterdeki iki kişi yaralı olarak kurtarıldı. Helikopterin irtifa kaybı nedeniyle düştüğü belirtiliyor.

Marmara Denizi'nde sahile yakın bir bölgeye düşen helikoptere, olay yerine giden balıkçılar ilk müdahaleyi yaptı. İlk belirlemelere göre kaza yapan helikopterden 2 kişi yaralı kurtarıldı.

Ünver Havacılık'a ait sivil ait helikopteri kullanan pilotun Ali Özgür olduğu ve hastaneye kaldırılan 2 yaralıdan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ... İstanbul Valiliği'nden yapılan son dakika açıklamada ise " İlimiz Maltepe ilçesi Bostancı sahilinde özel bir helikopter kazası meydana gelmiş olup iki kişi hafif yaralı olarak kurtarılmıştır. Teknik ekipler olay yerinde gerekli araştırma çalışmalarına başlamışlardır." denildi.

Sitene Ekle