BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.495,36
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da hava durumu (28.11.2016) son dakika uyarısı

İSTANBUL'da sabah saatlerinden itibaren devam eden sağanak yağış etkisini sürdürecek. Bugün saat 18.00'den sonra sıcaklık daha da düşecek. Peki İstanbul'a kar yağacak mı? Meteoroloji'den İstanbul hava durumu tahminleri

Abone ol

İSTANBUL'da sağanak yağış akşam saatlerinde ve yarın etkisini sürdürecek. Akşam 18.00'den sonra sıcaklık daha da düşecek. İstanbul'da salı günü de kuvvetli yağış bekleniyor. Sıcaklık ise 6 dereceye kadar düşecek.

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul'da beklenen kar yağışı çarşamba günü gelecek. Hava durumu çarşamba günü donduracak. Sıcaklık 2 dereceye kadar düşecek.

METEOROLOJİ'DEN İSTANBUL İÇİN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da etkili olan sağanak yağışların yarın saat 09:00'a kadar devam edeceğini duyurdu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, kuvvetli yağışların salı günü sabah saatlerine kadar etkisini artırarak, devam etmesinin beklendiği ifade edildi.

Şiddetli yağışlar nedeniyle sel ve su baskını gibi oluşması muhtemel risklere karşı da uyarı yapılan açıklama, şöyle:

"Tahminlerimiz doğrultusunda halen İstanbul'da etkili olan sağanak yağışlar, gece saatlerinden bu saate (16:30 TSİ) kadar metrekareye 30-55 kg yağış bırakmıştır. Kuvvetli yağışların yarın (Salı) sabah saatlerine kadar İstanbul'da etkisini artırarak devam etmesi ve yer yer 100 kg/metrekareye ulaşması, sabah saatlerinden sonra ise etkisini azaltarak devam etmesi beklenmektedir. Şiddetli yağışların neden olabileceği sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

SİLİVRİ'DE ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE LODOS

İSTANBUL'un Silivri ilçesinde şiddetli yağış ve lodos hayatı olumsuz etkiliyor.

Silivri'de sabah saatlerinden itibaren şiddetli yağış ve lodos etkisini gösteriyor.



İlçede hayatı olumsuz etkileyen şiddetli yağış ve lodos nedeniyle sahildeki bazı teknelerde küçük çapta hasar oluştuğu görüldü. Silivri sahilinde bazı noktalarda su birikintileri oluştu.

Yayalar ve sürücüler, yağış nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı.



Olumsuz hava koşulları nedeniyle Kınalı mevkisinde Edirne istikametinde mazot yüklü tanker ile tırın karıştığı kaza nedeniyle trafik bir süre aksadı. Araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

İlçede şiddetli yağış etkisini sürdürüyor.

İSTANBUL'DA GECEYE KADAR YAĞIŞ SÜRECEK

İSTANBUL'A KAR ÇARŞAMBA GÜNÜ KAR GELİYOR

İSTANBUL HAVA DURUMU 5 GÜNLÜK