BIST 9.516
DOLAR 32,47
EURO 34,54
ALTIN 2.474,33
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da çok sayıda adrese terör operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çok sayıda adese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda adrese şafak vakti operasyonu düzenledi. Operasyona Özel Harekat polisleri de destek verdi.

BAĞCILAR VE PENDİK'TE OPERASYON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saat 05.30 sıralarında daha önceden belirlenen çok sayıda adrese baskın düzenledi. Operasyon kapsamında, Bağcılar, Kirazlı Mahallesi'ndeki bir apartmanın giriş katı ile Pendik, Kavakpınar Mahallesi'nde bir gecekonduya baskın yapan ekipler adreslerde arama yaptı,

GÖZALTNA ALINANLAR SAĞLIK KONTORLÜNDEN GEÇİRİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan şahıslar sağlık kontrolünden geçirildi. İstanbul’un genelinde yapılan operasyonda gözaltına alınan şahıslar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şahıslardan biri: “PKK’lıları dağdan indirdiler, Müslümanlara zulüm ediyorlar. Beni terörist diye gecenin altısında evimden aldılar” demesi dikkat çekti.

operasyon.20150627091129.jpg