BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.497,15
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da bombalı araç paniği

Şişli'de bir akaryakıt istasyonunun marketine aracı ile giren kadın sürücü, polisi alarma geçirdi...

Abone ol

Maslak Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonundan yakıt almak isteyen kadın sürücü Filiz Genç, 34 TE 6676 plakalı aracı ile yakıt pompasına yanaştığı sırada fren yerine gaza basınca önce önündeki araca çarptı, ardından da son sürat markete girdi.

Bir anda neye uğradığını şaşıran market çalışanı B. Y., hafif yaralanırken Filiz Genç, sinir krizi geçirdi. Kaza sonrası istasyon çalışanları ve vatandaşlar büyük panik yaşadı. 2005 yılında bombalı araçla saldırıya uğrayan istasyonda yine bombalı saldırı olduğu şüphesi ile olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından rahat bir nefes alındı. Olası yangın tehlikesine karşı araca köpük sıkılırken, istasyonun marketinde büyük hasar meydana geldi.

Yakınları tarafından sakinleştirilen Filiz Genç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü, aracı da çekiciyle marketten çıkarılarak, otoparka çekildi. Kısa bir süre hizmet veremeyen istasyon hasar tespit çalışmalarının ardından yeniden hizmete başladı.

Öte yandan istasyon görevlileri kazayı bırakıp olay yerinde görüntü almaya çalışan basın mensuplarına engel olmaya çalıştı.