BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,97
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da bina çöktü sokak trafiğe kapatıldı

İSTANBUL Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, çökme nedeniyle çevredeki iş yerleri zarar gördü.

Abone ol

FATİH Gedikpaşa Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı metruk bina çöktü. Yola çöken bina nedeniyle şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, çevredeki iş yerleri zarar gördü.

Fatih Gedikpaşa Neviye Sokak üzerinde bulunan ve uzun süredir kullanılmayan 3 katlı binada çökme meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Emniyet şeridi içine alınan binada yapılan incelemede göçük altında kimsenin kalmadığı anlaşıldı. Yıkılan binadan yola saçılan enkaz parçaları nedeniyle, sokak kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. 

Olay anına tanıklık eden Ahmet Kamber, binanın daha önceden boşaltıldığını, bina etrafında hiçbir önlem alınmadığını söyledi. Binanın yağmur yağınca yıkıldığını belirten Kamber, "Allah'tan altında kimse yoktu. Bizim elemanlar tam yıkıldığı anda oradaydı. Yıkılma esnasında kepengin sesini duyup kaçtılar. Çok şükür kimseye bir şey olmadı" dedi.
  Yola çöken bina nedeniyle şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, çevredeki iş yerleri zarar gördü.