BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,22
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da beklenmedik kar yağışı saatlik hava durumuna bakın

İSTANBUL'da hava sıcaklığının düşmesi ile birlikte beklenmedik bir kar yağışı başladı. Şu anda Beykent, Avcılar, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Hadımköy'de kar yağışı var.

Abone ol

İSTANBUL'da kar yağışı başladı. Meteorolojinin geçtiği hava raporlarında İstanbul için yağmur uyarısı vardı. Haliyle kentin batı kesimlerinde başlayan kar yağışı büyük bir sürpriz oldu.

Sıcaklığın düşmesi ile etkili olmaya başlayan kar şağışı özellikle Silivri, Beykent, Avcılar, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Hadımköy'de etkili oluyor.


Kar yağışı Beylikdüzü'nde etkili oluyor. Bu görüntü saat 11.00'da çekildi.

İstanbul hava durumu : Peki İstanbul'da kar yağışı artacak mı, 5 günlük ve saatlik hava durumu tahmini ne diyor? Meteorolojinin haftalık hava durumu tahmininde İstanbul için yağmur uyarısı bulunuyor. Yağışlar yarın ara verip sonrasında kaldığı yerden devam edecek.

İstanbul saatlik hava durumu : Meteorolojinin saatlik hava durumu tahminine göre İstanbul'da kar yerine yağmurun etkili olması gerekiyor. Yağışlar öğleden sonra kesilecek görünüyor. İşte İstanbul'un saatlik hava tahmini:

Aşağıdaki videoda yer alan görüntüler Beylikdüzü'nde bu sabah kayda alındı. İstanbul'un batı kesimi ile yüksek yerlerindeki kar yağışı devam ediyor.

KAR YAĞIŞI OLAN İLLER : Bugün bastıran kar yağışı cuma gününe kadar etkili olacak. Meteorolojinin yayınladığı hava durumu tahminine göre bugün kar yağışı şu illerde yoğun bir şekilde etkili oluyor: Ankara, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Bilecek, Konya, Bolu, Karabük, Kütahya, Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Muş, Bitlis, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Van, Siirt ve Şırnak.