BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.423,96
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'a kar ne zaman yağacak meteoroloji son açıklama

İSTANBUL'a kar ne zaman yağacak meteoroloji 5 Aralık 2017 salı günü hava durumu tahminleri. Meteoroloji son hava durumu tahmininde balkanlar üzerinden gelen kar yağışı ve soğuklar için İstanbul'da alarm verdi. İşte İstanbul için yapılan 5 günlük hava durumu tahmini.

Abone ol

İSTANBUL hava durumu tahminine göre balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışla hava kenti etkisi altına alacak. Yarın beklenen İstanbul için bu akşamdan itibaren alarm verildi. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklığının yağışla birlikte 2 ila 6 derece azalacağı öngörülüyor. Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul ve bölgenin doğusunun aralıklı yağmurlu, kentin yüksek kesimleri ve bölgenin doğusunun yer yer karla karışık yağmurlu geçmesi, rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerinden orta, zaman zaman kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Meteorolojinin yayınladığı 5 günlük İstanbul hava durumu raporunda da kar yağışı var. İşte İstanbul için yapılan son hava durumu tahmini ve kar yağışının görüleceği gün:

SALI GECESİ İÇİN UYARI VERDİ Meteorolog Prof. Dr. Orhan Şen Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Salı gecesi İstanbul'un yüksek kesimleri kar ile tanışır. Alçak bölgeler de karla karışık yağmur olur" dedi. Kar sonrası ulaşım problemlerine de dikkat çeken Şen, "Yağan kar her zaman problem olmuştur. Bu nedenle İstanbul'un yüksek kesimlerinde ulaşımda problem yaşanmaması için gece trafiğe çıkılmaması gerekir." uyarısında bulundu.

Daha fenası geliyor! 05.12.2017 hava durumu tahmini