BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  GÜNCEL

İstanbul saatlik hava durumu yağmur için uyarı

İSTANBUL hava durumu tahminine göre bugün yağmur var. Meteoroloji sitesinden İstanbul için bugün ve haftasonu için beklenen hava durumu raporunu yayınladı. AKOM'dan ise anadolu yakasındaki bazı ilçeler için uyarı geldi. İşte 28.07.2017 tarihli İstanbul hava durumu tahmini;

Abone ol

İSTANBUL için meteorolojiden gelen hava durumu tahmininde yağmur uyarısı bulunuyor. İstanbul haftasonu yağışları geride bırakacak. Hava durumu raporuna göre İstanbul genelinde yağmurla birlikte düşen sıcaklık haftasonu yeniden yükselecek.

AKOM'UN UYARI VERDİĞİ İLÇELER

AKOM bugünkü yağışların anadolu yakasında etkili olacağını duyurdu. Kartal, Pendik, Adalar ve Tuzla ilçeleri dikkat! AKOM buralar için son dakika uyarısı verdi. Çok şiddetli yağış görüleceği açıklandı.

AKOM açıklamasında atandaşların yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ani sel, lokal su baskını, yerel dolu yağışı ve yıldırım düşmesine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

İstanbul için meteoroloji saatlik hava durumu tahminine de yayınladı. İşte saat saat İstanbul'un hava durumu;

Meteorolojinin sitesinde yer alan son hava durumu tahminine göre öğle saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına Batı Akdeniz'i vuracak. Hava durumu raporunda bugün 26 il yağmur için uyarıldı, bu iller şunlar oldu: Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul, Uşak, Yalova, Bursa, Balıkesir, Bolu, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Çankırı, Ankara, Kırıkkale, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Manisa, İzmir, Aydın, Afyonkarahisar.

Hava durumu kötü 26 ilde meteoroloji alarm verdi