BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,85
HABER /  GÜNCEL

İstanbul Metrosu'nda yangın çıktı

İSTANBUL Metrosu'nun Şirinevler-Ataköy istasyonunda yangın çıktı. Yangının nedeni istasyondaki bir büfe olduğu öğrenildi.

Abone ol

İSTANBUL Şirinevler'de metro İstasyonunun girişindeki büfede yangın çıktı. Yangın nedeniyle bir süre metro seferleri kontrollü olarak gerçekleştirildi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, yangın vatandaşlar tarafından görüntülenip sosyal medyada paylaşıldı.

Yangın saat 13.45 sıralarında Şirinevler-Ataköy Metro istasyonunun girişindeki büfede çıktı. Yangın nedeniyle metro istasyonu giriş ve çıkışlara kapatıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen Siyavuşpaşa, Kocasinan ve Bakırköy itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürüde söndürdü.

İstanbul Metrosu'ndaki yangın kontrol altına alındıİstanbul Metrosu'ndaki yangın kontrol altına alındıİstanbul Metrosu'ndaki yangın kontrol altına alındıİstanbul Metrosu'ndaki yangın kontrol altına alındıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

İtfaiyenin incelemeleri devam ederken metro seferleri kontrollü olarak yapıldı. Metro Ataköy istasyonunda durmadan devam ederken, metronun girişine şerit çeken polis ve güvenlik ekipleri, vatandaşların metroya girmesine izin vermedi. Metro da bu istasyonu geçerek, yolcuları bir önceki ve bir sonraki duraktan aldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların tamamlanmasından sonra istasyon yeniden ulaşıma açıldı.