BIST 9.462
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.498,31
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu kar geliyor saati belli!

İSTANBUL hava durumu saatlik tahmin meteoroloji yayınladı. İstanbul'da bugün sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşüyor. Akşam saatlerinde saat 18.00'den sonra kar yağışı başlayacak.

Abone ol

İSTANBUL hava durumu saatlik tahmin korkuttu. İstanbul'a bu akşam kar tekrar geliyor. Bugünden itibaren sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyredecek. Meteorolojinin açıkladığı son hava durumu tahminlerine göre kar yağışı saat 18.00'de başlayacak ve etkisini yarın da gösterecek. Kar yağışının yağmurla karışık olması bekleniyor. Yer yer yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini arttırabilir.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR SAATİ BELLİ!

İSTANBUL hava durumu için saatlik tahmin yapıldı kar yağışı tekrar geliyor. Akşam saatlerinde saat 18.00'de kar yağışının yağmurla karışık etkili olması bekleniyor.

İstanbul hava durumu için saatlik tahmin korkuttu, saat 18.00'de kar geliyor

ANKARA HAVA DURUMU KAR TEKRAR BAŞLADI!

ANKARA hava durumu kar yağışı başladı. Ankara'da sıcaklık değerleri sıfırın altında. Yarın kar yağışının daha da etkili olması bekleniyor. Ankara'da kar yağışı hafta boyunca devam edecek. Bugün hissedilen sıcaklık -8 dereceye kadar düşecek.

BUGÜNDEN İTİBAREN YAĞIŞ TEKRAR BAŞLIYOR

Yurdumuzun bugün Kuzey kesimlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Kütahya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde karla karışık yağmur ve kar , iç kesimlerde ise kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

21.12.2016 Çarşamba günü: Ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek yağışların Marmara’nın kuzeydoğusu ile Batı ve Orta Karadeniz kıyı kesimlerinde karla karışık yağmur, Akdeniz kıyı kesimlerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların; Akdeniz bölgesinin iç kesimleri , İç Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin batısı ile Hatay ve Osmaniye çevrelerinde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

22.12.2016 Perşembe günü; Marmara’nın güney ve doğusu, Kuzey ve İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısının yağışlı geçeceği, Yağışların Akdeniz bölgesi ve Güneydoğu Anadolu’nun batısında kuvvetli olmak üzere kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak iç kesimlerde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Yağışlı havanın 23.12.2016 Cuma günü: ve hafta sonunda da yurdun büyük bölümünde sahillerde yağmur iç kesimlerde kar olarak etkili olmaya devam edeceği bekleniyor.

Hava sıcaklığının yağışla birlikte biraz artacağı, ancak ülke genelinde mevsim normalleri altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Soğuk havayla birlikte özellikle güney ve iç kesimlerde görülecek yoğun kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma, don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması, meteorolojik tahmin ve uyarıların takip edilmesi önem arz etmektedir.