BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu kar başladı

İstanbul için hava durumu raporu doğru çıktı gelen son haberlere göre İstanbul'da Beylikdüzü ve Hadımköy'de kar yağışı başladı.

Abone ol

İstanbul hava durumu tahminleri doğru çıktı. İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı.

İstanbul’da beklenen kar yağışı dün akşam başlamıştı. Gece boyu ara ara yağan ince kar, kentin yüksek yerlerini beyaza boyadı. Peki soğuk hava ve kar ne kadar devam edecek?

Meteorolojinin uyarılarının ardından dün akşam 17.00 sularında İstanbul’da kar yağışı başladı.

Yağış, gece saatlerinde İstanbul’un yüksek kesimlerinde etkisini artırdı.

Kar yağışı özellikle İstanbul’un en yüksek yeri Çamlıca Tepesi’nde kendini gösterdi. Boğaz Köprüsü manzaralı Çamlıca Tepesi’nde yağan kar, güzel görüntüler oluşturdu.

istanbul-kar.20141229194504.jpg 

ÇARŞAMBAYA KADAR ARA ARA YAĞACAK

Yağış bu sabah da çok erken saatlerde hafif aralıklarla devam etti. Kuvvetli poyrazla birlikte karla karışık yağmur ve karın günboyu sürmesi bekleniyor.

İstanbul'daki kar yağışının, Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren tekrar karla karışık yağmura dönüşmesi bekleniyor. Bugün görülecek kar yağışları, kuvvetli poyraz ayrıca Çanakkale, Bursa, Balıkesir, Yalova, Kocaeli Sakarya hattını da etkileyecek.

İDO'DAN SEFER İPTALİ

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacak. Hava ulaşımında da aksamalar var.

istanbul-hava-durumu-kar-yagisi-basladi.jpg
HİSSEDİLEN SICAKLIK -1 DERECEYE DÜŞTÜ

NTV Hava Durumu uygulamasına göre İstanbul'da bugün sabah saat 09.50 itibariyle hissedilen hava sıcaklığı -7 dereceye kadar düştü.

Gecenin ilerleyen saatlerine ilişkin sıcaklık değişikliklerine ilişkin tahminler ise şöyle:

ekran-resmi-2015-12-30-09.52.58.png