BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.437,47
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu için bir iyi bir kötü haber

İSTANBUL hava durumu için Meteoroloji'den son hava durumu raporu açıklandı. İstanbul'da yeni haftada hava durumu nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu?

Abone ol

İSTANBUL hava durumu son tahminler sevindirici. Hava sıcaklıkları 8 derece artıyor. Yurt genelinde ise güneşli bir hava hakim.

Meteoroloji'den yeni hafta için son tahminler açıklandı. İstanbul, Ankara başta olmak üzere birçok ilde güneşli ve ılık hava hakim olacak.

Yapılan son değerlendirmelerde ise İstanbul'da ortalama sıcaklık 14-15 derece arasında. Perşembe günü sağanak yağışın görüleceği İstanbul'da diğer günler sıcak ve güneşli olacak.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

"Aydın ve İzmir çevreleri, Muğla'nın kıyı ilçeleri, Manisa ve Çanakkale’nin güney ilçeleri ile Balıkesir'in batı kesimlerinin hafif olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara'nın doğusu ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor."