BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,96
ALTIN 2.438,51
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu bu saate dikkat eve dönüş zor!

İSTANBUL hava durumu saatlik olarak mgm.gov.tr sitesinde yayınlandı. İstanbul saatlik hava durumu tahminine saat 15.00'a dikkat! Peki yarın yani 14.12.2016 çarşamba günü okullar tatil mi?

Abone ol

İSTANBUL hava durumu beklendiği gibi kar alarmıyla geldi. Meteoroloji işleri müdürlüğü İstanbul için saatlik hava durumu tahmini yayınladı. Buna göre İstanbul'da kar için kritik saat 15.00... İstanbullu akşam eve dönüşte zorlanacak.

Meteoroloji işleri müdürlüğünün yayınladığı saatlik hava durumuna göre saat 09.00-12.00 arasında sulu kar etkili olacak. Yoğun kar yağışı ise İstanbul'da saat 15.00'da bastıracak. İstanbullunun iş çıkış saatinde kar etkisini artırmış olacak ve hiç kesintisiz yağmaya devam edecek.

İSTANBUL SAATLİK HAVA DURUMU

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU OKULLAR YARIN TATİL Mİ

İSTANBUL Valiliği hava durumuna bakarak akşam ilerleyen saatlerde yarın okullar tatil mi sorusuna yanıt verecek. Hava durumu tahminlerine bakılacak olursa saat 15.00'da bastıracak olan kar yağışı yarın yani 14 aralık perşembe günü de etkisini sürdürecek. Gece sabaha kadar da kar yağışı etkili olacağı için İstanbul valiliği duruma göre ilerleyen saatlerde okullar tatil mi sorusunu masaya yatırabilir.


İstanbul'un 5 günlük hava durumu raporuna bakılacak olursa kar yağışı 15 Aralık perşembe günü sulu kara dönecek. Ancak İstanbul 16 Aralık cuma günü yine yoğun kar altında olacak. Haftasonu da kar yağışı devam edecek görünüyor.