BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.434,49
HABER /  GÜNCEL

İstanbul böyle 1 Mayıs görmedi!

1 Mayıs İstanbul'da gaz tabakası altında geçti. Ortalık savaş alanı gibiydi. Doğu'dan şenlik manzarası yansırken mega kentte abartılı polis gücü vardı.

Abone ol

  İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK)   - İstanbul unutulmaz bir 1 Mayıs yaşadı. Kentin Avrupa yakası gaz bulutu altında kaldı.

--------------------------------BUGÜN NEREDE NE OLDU---------------------------------

*Şişli, Beşiktaş ve Dolapdere'de büyük olaylar çıktı. Polis Taksim'e çıkartmamak için abartılı bir güç kullandı.

*Taksim'e sadece bir sendika çıktı. O da polise dondurma dağıta dağıta Taksim'e vardı, meydanda göbek atınca da 'torpilliler' diye büyük tepki aldı.

1-mayista-polis-ne-suyu-sikti.jpg

POLİS 1 MAYIS'TA NE SUYU SIKTI?

Polisin sert müdahalesi kadar sıktığı tazyikli su da olay oldu.
CHP'li vekilin iddiası olay oldu. O su kanalizasyondan mı alınma?
(TAMAMINI OKU)

*Anadolu Yakası'nda ise Avrupa'ya geçişi önlemek için inanılmaz önlemler alındı. Metrobüslerin ardından dolmuş ve taksilerde yasaklandı. Kadıköy ve Üsküdar'a gidenler karşı yakaya geçemedi.

  BEŞİKTAŞ'TAKİ 1 MAYIS OLAYLARI  

Beşiktaş olayların ilk patladığı yer oldu. Barbaros Bulvarı trafiğe kapatıldı. Köprü çıkışındaki Beşiktaş sapağından da araç girişine izin verilmedi. Barbaros'da toplanan grupla polisin ilk çatışması yaşandı.

VATANDAŞ LİMON ATTI

Grup daha sonra Beşiktaş çarşıya kaydı. Buradaki müdahale çok sert oldu. Beşiktaş'ın merkezi uzun süre gaz bulutu altında kaldı. Öyle çok gaz sıkıldı ki sokak köpekleri dahi bayıldı. Vatandaşların bir kısmı gazdan gözyaşı içinde kalanlara camları açıp limon attı. (HABERİN GENİŞ HALİ İÇİN TIKLAYIN)

  ŞİŞLİ'DEKİ 1 MAYIS OLAYLARI   1-mayis-sisli-olaylar.jpg

Şişli'deki olaylar DİSK binasında önünde yaşandı. Polis dağılmayan sendika üyelerine sert müdahalede bulundu. Gaz bulutu ile gözyaşına boğulan göstericilerden yaralananlar da oldu. Ambulansa yaralıları taşımak mümkün olmayınca DİSK binasına herkes sığındı. Polis binanın içine de gaz bombası atınca içerdekiler ecel terleri döktü.

HASTANEYE BİLE GAZ BOMBASI ATILDI

Polisin abartılı müdahalesi Şişli Etfal Hastanesi'ndekileri de perişan etti. Hastaneye de gaz bombası düştü. (AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN)

TAKSİM'DE GÖBEK ATAN HAK-İŞ SENDİKASI

Bazı sendikalar gaz bombası yerken, Hak-İş Taksim'e davulla zurnaylgürsel-tekin-gazdan-hastanelik.jpga girdi. Taksim'de bir de göbek attılar. Meydana polise dondurma dağıtarak çıkan torpilli sendika, ayrıcalıklı muamele gördüğü için tepki aldı. "Taksim yasaktıysa onlar nasıl çıktı?" eleştirileri yapıldı.
(TAMAMINI OKU)

  DİSK BAŞKANI : YOLU AÇAN EVE GİDELİM 
Şişli'deki polisin müdahelesi öyle sert oldu ki DİSK başkanı pes etti. DİSK Başkanı Koni Beko açıklama yaptı: "Yolu açın eve gidelim" (AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN)

  GÜRSEL TEKİN GAZ YEDİ HASTANELİK OLDU  

1 Mayıs kutlamalarına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de orantısız gazdan nasibini aldı. Beşiktaş'ta kutlamalara katılmak turistler-korkudan-agladi.jpgisteyen Tekin gaz bombasından etkilenince hastaneye kaldırıldı. Tedavi gören Tekin çıkışta Erdoğan'a saydırdı. (TAMAMINI OKU)

  TURİSTLER KORKUDAN AĞLADI  

İstanbul'da vatandaş gibi turistler de perişan oldu. Dünya'nın gözdesi olan kenti ziyarete gelenler önce polis barikatları nedeniyle otobüslerden inip yaya olarak yürümeye çalıştılar. Ardından da gördükleri karşısında korkudan ağladılar. (TAMAMINI OKU)

  POLİSİN TEPKİ ÇEKEN 1 MAYIS GÖRÜNTÜSÜ  

polisin-1-mayis-insafsiz-tazyiki.jpgŞişli'deki gösteride gazdan etkisiz hale gelen ve iki aracın arasına sığanan 7 kişiye TOMA'dan su sıkıldı. Su öylesine tazyikliydi ki, 7 kişi biranda birbirinin üzerine çıktı. Bazıları yere düştü. (BUNU MUTLAKA İZLEYİN)

  TAKSİLER BİLE YASAKLANDI VATANDAŞ PERİŞAN OLDU  

1 Mayıs sebebiyle çileyi vatandaş çekti. Anadolu Yakası'ndan Avrupa'ya geçişi önlemek için deniz yolu ulaşımı durduruldu. Eminönü - Kabataş tramvayı iptal olup iki köprü de kapatılınca vatandaş tabana kuvvet yürüdü. İşini gitmek isteyenlerin oluşturduğu görüntüler inanılmazdı.
(TIKLAYIN)

  KAPİTALİK MÜSLÜMAN BÖYLE TIRMANDI  
1-mayis-polisi-taslayan-kiz.jpg
1 Mayıs kutlamaları için Taksim'e çıkmak için yola koyulan "Antikapitalist Müslümanlar" grubu Galata Köprüsü'ne geldiklerinde büyük şaşkınlık yaşadı. (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TÜRKİYE TAŞ ATAN KIZI KONUŞTU

Yüzde büyük öfke, elde kaldırım taşı... Hınçla eline aldığı taşı polise fırlatan genç kızın görüntüsü kameralara yansıdı... (BUNA BAKIN!)

  112 BİBER GAZI MÜDAHELE EKİBİ 

Polis öyle çok gaz sıktı ki yardıma gelen sağlık ekipleri de perişan oldu. Ekipler gaz maskeleri ile iş yapmaya çalışınca ortaya tuhaf manzaralar çıktı. (TAMAMINI OKU)

  DİYARBAKIR'DA EĞLENCE İSTANBUL'DA GAZ  

Bu yıl görüntü tersine döndü. Diyarbakır'da halaylı şenlik havasında kutlamalar, İstanbul'da ise gaz ve şiddet vardı. Haliyle de tabloya bakanlar "süreç 1 Mayıs"ı eleştirisinde bulundular. (DİYARBAKIR'DAKİ 1 MAYIS TAMAMINI OKU)

1-mayis-olaylar.jpg

  1 MAYIS KUTLAMASINDA TÜRK BAYRAĞI KRİZİ  

Gaziantep’te 1 Mayıs kutlamaları sırasında Türk bayrağı açan bir grup ile bayrağın indirilmesini isteyen bir başka grup arasında kavga çıktı. Karşıt grupların birbirinden uzaklaşması sağlanmaya çalışılırken su şişeleri havada uçuştu. (TAMAMINI OKU)

                                          1 MAYIS HABERLERİ                                        
  BUNLARI DA OKUYUN! 

*ARINÇ 1 MAYIS İÇİN ÇOK KIZDI
*NİHAT DOĞAN 1 MAYIS'A GİTTİ Mİ?
*POLİSİN KAFASINI YARDILAR
*ÇARŞI'DAN KEMAL SUNALLI 1 MAYIS KUTLAMASI
*RADİKAL GRUPLARIN 1 MAYIS DEHŞETİ
*KÜREKLE MOBESEYİ KIRDILAR
*1 MAYIS'TAKİ BU MASKELİLER KİM?