BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.311,63
HABER /  GÜNCEL

İstanbul Ankara ulaşım ne zamana kadar kaç gün ücretsiz?

15 Temmuz darbe girişimi sonrası İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde demokrasi nöbetlerine katılım için ulaşım ücretsiz oldu. Peki İstanbul ve Ankara'da ulaşım ne zamana kadar ücretsiz olacak?

Abone ol

İSTANBUL ve Ankara'da ulaşım ne zaman kadar ücretsiz olacak?

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, 27 Temmuz Çarşamba gece yarısına kadar ücretsiz olacağını duyurdu. Ankara'da ise ücretsiz ulaşım uygulaması, 31 Temmuz Pazar gününe kadar uzatıldı.

İSTANBUL'DA ÜCRETSİZ ULAŞIM SÜRESİ

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB), darbe karşıtı protestolara katılmak isteyen halkın meydanlara ulaşabilmesi için toplu ulaşım hizmetlerinin 27 Temmuz Çarşamba gece yarısına kadar ücretsiz olacağını duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda, "İstanbul'da toplu ulaşım araçları, 27 Temmuz 2016 saat 24.00'e kadar (haftanın ilk üç günü) ücretsiz hizmet vermeye devam edecek." ifadelerine yer verildi.

ANKARA'DA ÜCRETSİZ ULAŞIM SÜRESİ

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu, Metro, Ankaray ve EGO otobüslerinde 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından başlatılan ücretsiz ulaşım uygulamasını, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatıyla 31 Temmuz Pazar gecesine kadar uzattıklarını bildirdi.