BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.308,01
HABER /  DÜNYA

İsrail'in Huzaa katliamı kokunca çıktı!

Evlerden kötü kokular gelmeye başlayınca Huzaa katliamının şoke eden görüntüleri ortaya çıktı, İsrail kafalarına yakın mesafeden sıkmış.

Abone ol

Gazze'de eşi benzeri görüşmemiş bir vahşete imza atan İsrail, dün gece çekildiği Han Yunus'a bağlı Huzaa semtinde bugüne kadar ki en zalim katliamlarından birine imza attı.

İsrail’in dün gece boşalttığı Han Yunus’a bağlı Huzaa semtinde birçok evde İsrail askerleri tarafından yakın mesafede kafasına ateş edilerek katledilen Filistinlilerin cesetleri bulundu.

Huzaa semti İsrail’in karadan başlattığı saldırıda özel kuvvetlerinin girdiği ilk bölge. 7 Temmuz’da başlayan saldırıda ilk olarak havadan bombalanan semt İsrail özel kuvvetleri tarafından 10 gün boyunca tüm ambulans ve kurtarma ekiplerinin girişine kapatıldı.

Burada yaşayan ailelerin çoğu bombalamaların başlaması üzerine Gazze’nin iç bölgelerinde okul ve benzeri binalara sığındı. Kalanlara ne olduğu ise İsrail askerleri bölgeden çekildikten sonra ortaya çıktı.

KÖTÜ KOKU GELİNCE KATLİAM ORTAYA ÇIKTI

huzaa-han-yunus-katliami.jpg

Yıkılan binaların enkazında akraba ve yakınlarını arayan Filistinliler bazı evlerden kötü kokuların gelmesi üzerine buralara girdi. Al Jazeera ekibinin de girdiği evlerdeki manzara tam anlamıyla korkunç. Banyo ve odalar yakın mesafeden kafalarına ateş edilerek katledilen Filistinlilerle dolu.


ÇÜRÜMÜŞ CESETLER ÇIKTI

Uzun süre önce öldürülen sivillerin cesetleri çürümüş. Semtte evlerine dönen birçok kişi aynı durumun başka evlerde de bulunduğunu söyledi.

Öldürülen birçok Filistinlinin cesedi ya enkazın altında olduğu için veya girilmesi imkansız noktalarda olduğu için hâlâ kaldırılmayı bekliyor.

huzaa-katliami.20140801152518.jpg

Kaynak : El Cezire