BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,45
ALTIN 2.486,74
HABER /  POLİTİKA

İsrail mallarına boykot çağrısı

Boykot çağrısı Muhsin Yazıcıoğlu'ndan geldi. Yazıcıoğlu İsrail'e terörist devlet dedi ve çok sert konuştu.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu İsral'in Gazze'ye yaptığı saldırları sert bir dille kınayarak, "İsrail malları boykot edilmelidir." çağrısında bulundu.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu gazete, televizyon, ajans ve dergilerin Ankara Temsilcileriyle birlikte yemekte buluştu. Yemekten önce bir konuşma yapan BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu İsrail'in Gazzeye düzenlediği hava saldırısını çok sert bir dille kınadı.

MAVİ EMZİKLİ BEBEK HAFIZALARDAN SİLİNMEDİ

İsrail'in orantısız güç kullandığını söyleyen Yazıcıoğlu, İsrail ordusunun Lübnan saldırıları sonucunda hayatını kaybeden ve savaşın sembolü haline gelen "Mavi Emzikli Bebek'in hala hafızalardan silinmediğini hatırlattı. Bugün yine aynı şekilde Gazze'ye atılan bombalarla yüzlerce sivilin hayatını kaybettiğini söyleyen BBP Lideri Yazıcıoğlu, "Türkiye İsrail ile tüm ilişkilerini dondurmalı. İsrail malları boykot edilmelidir." dedi.

İSRAİL TERÖRİST BİR DEVLETTİR

Filistin'e yıllardır kan kusturan İsrail'in bu davranışlarından hala vazgeçmediğini belirten Muhsin Yazıcıoğlu, "İsrail terörist bir devlettir. Gazze'ye bomba yağdırarak Filistinli kardeşlerimize kan kusturmuştur." şeklinde konuştu.

BOYKOT ÇAĞRISI

Türkiye'nin Filistin'le derhal bir hava köprüsü kurması gerektiğini söyleyen Yazıcıoğlu, hükümetin bölgeye ilaç, gıda vs. gibi yardımlar göndererek yaraların sarılmasında katkıda bulunmasını istedi ve "İsrail malları boykot edilmelidir." dedi.