BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,81
ALTIN 2.415,50
HABER /  DÜNYA

İsrail 10 aylık bebeği öldürdü

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırılarında Hanin Tafiş adında 10 aylık bebek hayatını kaybetti. Yakınlarının vedası böyle oldu.

Abone ol

Ölüm makinesi İsrail ayırt etmeden öldürüyor. Hamile kadınlar, 10 aylık bebekler de bu vahşet kervanına eklenen son kurbanlar oldu.

Yerde cansız yatan minik bedene yakınlarının vedası objektiflere böyle yansıdı.

İsrail uçakları sivil bir aracı vurdu, içinde komutan da yoktu, asker de. Dünyaya gözlerini yeni açmış bebek vardı bir de iki kardeş... 

Gazze'nin kuzeyinde bulunan Bethanun Mahallesi'ne seyir halindeydi. Uçaklardan atılan bombaların isabet ettiği sivil araçtaki 3 kişi öldü. 10 aylık bebek de hayatını kaybetti, iki abisi de ölenler arasındaydı. Saldırıda ayrıca 6 kişi yaralandı.

Yürek burkan, iç acıtan fotoğraflar morgdan çekildi. Acı haberi duyan yakınları morga koştu. Hayatın ilk adımında toprağa düşen Hanin Tafiş ile vedalaşmak kolay değildi elbet.

hanin1.jpg

Biri iki saat önce yaşayan kimi zaman ağlayan kimi zaman gülen bebek artık yoktu. Veda anı gelip çatmış onlar için. Tafiş'in sevimli yüzü karanlık bir odada güneş gibi parlıyordu,.

hanin2.jpg

Beyaz çarşafa sarılı cenazeyi açan yakınları, yüzü kanlar içinde olan günahsız yavruyu son kez öptüler.

hanin3.jpg