BIST 9.438
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,76
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Isparta'da trafik canavarı can aldı: 3 ölü

Şarkikaraağaç İlçesinde, otomobil ile otobüsün çarpışması sonucu yıllık izinden dönen Uzman Çavuş ile birlikte 3 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı.

Abone ol

Kaza, dün gece saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Memleketi Niğde'de yıllık iznini geçiren Eğridir Dağ Komando Okulu'nda görevli Uzman Çavuş Teyfik Tekeli yönetimindeki 32 FK 358 plakalı otomobil, Şarkikaraağaç- Beyşehir karayolunda şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen Sedat Oruç (36) yönetimindeki 34 PFR 21 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı.

Otomobil hurdaya dönerken, içinde 46 yolcusu bulunan otobüs yolun sol tarafına savruldu. Ön kısmı köprüden aşağı sarkan arka kısmı yaklaşık iki metre yukarıya kalkan otobüsün aşağıya düşmemesi bir faciayı önledi.

Kazada, otomobil sürücüsü Teyfik Tekeli ile eşi 31 yaşındaki Tenzile hanım ve yakınları 14 yaşındaki Gül Kula hayatını kaybetti. Otomobil içerisinde sıkışan Uzman Çavuş Tekeli ve eşi Tenzile'nin cesetleri uzun uğraşlar sonucu çıkarılarak morga kaldırıldı.

9 YARALI

Otomobilde bulunan 12 yaşındaki Tuğçe Tekeli, Mahmut Can Tekeli (7) ve Abdullah Kula ile otobüsteki yolcular Erday Filiztekin, İmhan Kodaman, Samet Oğuz, Türkan Kodaman, Saadet Karal, Fevzi Kalkan da yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Şarkikaraağaç ile Isparta'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan karayolu, araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.