BIST 9.069
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,12
HABER /  DÜNYA

İspark görevlisine sokak ortasında silahlı saldırı

İstanbul Ataşehir’de bir İSPARK görevlisi, sokak ortasında tartıştığı bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Saldırgan olay yerinden kaçark...

Abone ol

İstanbul Ataşehir’de bir İSPARK görevlisi, sokak ortasında tartıştığı bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralı İSPARK görevlisi hastaneye kaldırıldı.
Olay, dün saat 15.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Halk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İSPARK otoparkında görevli Murat Yaldemir, görev yerinde beklerken ticari taksiden inen bir şahıs yanına geldi. Yaldemir ile şahsın konuşması bir süre sonra tartışmaya dönünce, kimliği belirlenemeyen şahıs, belinden çıkardığı tabanca ile Yaldemir’e ateş etmeye başladı. Yaldemir bacağından vurularak yere yığılırken, saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı. Seken kurşunlardan biri de park halindeki bir taksiye isabet etti. Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirirken, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, acı içinde kıvranan Yaldemir’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı Yaldemir daha sonra Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yerdeki boş mermi kovanlarını toplarken, görgü tanıklarının da tek tek ifadesine başvurdu.
Bir görgü tanığı, Yaldemir’in yanına ticari taksiden inen birinin geldiğini belirterek, “Tartışmaya başladılar. Sonra 3-4 el ateş etti. Görevli arkadaşı vurdu. Seken mermilerden biri de bizim arabayı deldi. Sonra da kaçtı gitti. Şahıslar birbirini tanıyor. Ama mevzu nedir bilemiyorum” diye konuştu.
Polis ekipleri, olayın ardından kayıplara karışan silahlı saldırganın yakalanması için soruşturma başlattı.
(İHA)