BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,78
ALTIN 2.505,94
HABER /  GÜNCEL

İspanyol yıldız Galatasaray'da

Galatasaray'da Guti heyecanı. Real Madrid'in yıldız oyuncusu hakkında İspanyol gazeteleri iddialı haberler verdi.

Abone ol

İspanya’nın Real Madrid takımında forma giyen ortasaha oyuncusu Guti’nin Galatasaray’a gideceğine ilişkin iddialar İspanyol spor gazetesi Marca tarafından bugün manşetten verildi.

"Guti Galatasaray’a gidiyor" ifadesini tam sayfa olarak manşetinden veren Marca, Guti’nin bugün Santiago Bernabeu Stadı’nda Real Madrid taraftarlarının karşısına son kez çıkacağını yazdı.

Genel anlamda Türk basınına dayanılarak verilen haberde, "Türkler, Guti’ye iki yıllık kontratı garanti ediyorlar. Galatasaray, transferi sonuçlandırmaya çok yakın" denildi.

Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard’ın talebi üzerine, "ne kadar paraya mal olursa olsun Guti’nin alınacağını" iddia eden İspanyol gazetesi, "Galatasaray, Guti’ye ekonomik ve sportif anlamda reddedemeyeceği bir teklif yapacak. Guti, Türkiye’nin en güçlü kulübünün yeni lideri olacak" denildi.

Guti’nin Galatasaray’ın "yeni idolü" olacağı savunulan haberde ayrıca, sarı-kırmızı taraftarların Ali Sami Yen Stadı’nda olağanüstü bir gösteriyle İspanyol futbolcuyu karşılayacakları iddia edildi.

33 YAŞINDA

Geçtiğimiz haftalarda, "Real Madrid’de devam etmem çok zor" şeklinde bir açıklama yapan ve 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen takımdan ayrılacağını ima eden Guti için Real Madrid kulübünün de gerekli kolaylığı sağlayacağı ve gitmesini engellemeyeceği ileri sürülüyor.

33 yaşındaki İspanyol futbolcuyla, bazı Amerikan ve Arap takımlarından da ilgilendiği iddia ediliyordu.