BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,07
HABER /  GÜNCEL

İsmet Sezgin için TBMM'de tören! Kimler katıldı?

Eski Bakan, TBMM Eski Başkanı İsmet Sezgin için TBMM'de tören düzenlendi.

Abone ol

Eski Bakan, TBMM Eski Başkanı 12-13-14-15-16-19 ve 20 nci Dönem Aydın Milletvekili İsmet Sezgin'in Cenaze Töreni düzenlendi.

7 Aralık'ta septik şoka bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren TBMM eski Başkanı İsmet Sezgin, son yolculuğuna uğurlanıyor.

EVİNİN ÖNÜNDE HELALLİK ALINDI

Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nin (GATA) yoğun bakım servisinde bir süredir tedavi gören ve 7 Aralık günü septik şoka bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren İsmet Sezgin'in naaşı, helallik istenmek üzere sabah saatlerinde, Ankara'nın Çankaya İlçesi'ndeki evinin önüne getirildi.

TBMM'DE RESMİ TÖREN

Sezgin'in naaşı, daha sonra Örmes Sitesi'ndeki evinden, tören için TBMM'ye götürüldü. Meclis'te düzenlenecek törenin ardından Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılınacak TBMM eski Başkanı İsmet Sezgin, Devlet Mezarlığı'na defnedilecek.

ÇİLLER TÖRENE KATILDI

TBMM'deki törene TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli, Eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in yanısırısa çok sayıda milletvekili katıldı.