BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.428,09
HABER /  MEDYA

İsmail Küçükkaya: Bütün bunlar bir tuzak!

Uzun zamandır ortalıklarda görünmeyen ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya yaşanan olayları Twitter hesabı üzerinden değerlendirdi. Küçükkaya 'Bütün bunlar bir tuzak, tuzağa düşmeyin'uyarısında bulundu.

Abone ol

Püskürtülen darbe girişimiyle ilgili günler sonra açıklamalarda bulunan İsmail Küçükkaya, bugün Twitter üzerinde yaptığı paylaşımlarla uyarılarda bulundu.

Yaşanan darbe girişimi ve sonrasında gerçekleşen terör saldırılarından bahseden Küçükkaya, "Darbe...bölücü terör...IŞİD terörü...ekonomik kriz...iç savaş...uyanık ol Türkiyem. Bütün bunlar Ortadoğu'nun biçimlendirilmesiyle de ilgili" uyarısında bulundu.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA: BUNLAR TUZAK!

Twitter üzerinden yaptığı açıklama yapan Küçükkaya "Bu kuşatmadan kurtuluş yolu bellidir: tam demokrasi, medya/ifade özgürlüğü, dünyaya açık ve barışçıl bir dış politika, hukukun üstünlüğü... Demokrasiden uzaklaşmak: TUZAK/ Çağdaş dünyadan uzaklaşmak: TUZAK/ Yabancı sermayeyi ürkütmek: TUZAK." ifadelerine yer verdi.

"BU TUZAĞA DÜŞME!"

Türk halkının ve devletinin bu tuzağa düşmemesi gerektiğinin altını çizen Küçükkaya, "Türkiyem; seni itmek istedikleri yere gitme. Tuzağa düşme. Tam tersine...Çağdaş dünyaya, Cumhuriyetin kurucu değerlerine doğru ilerle." açıklamalarında bulundu.