BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,00
ALTIN 2.325,63
HABER /  GÜNCEL

İsmail Kahraman'ın son durumu nasıl Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dava arkadaşı TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, 'Değerleri de morali de iyi' dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ı tedavi gördüğü Güven Hastanesinde ziyaret etti. Erdoğan, hastane çıkışında hastane yetkilileri ve Kahraman'ın yakınları ile görüştükten sonra hastaneden ayrıldı.

"DEĞERLERİ DE, MORALİ DE İYİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret esnasında TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın eşlik etti. Aydın, İHA muhabirinin Meclis Başkanının sağlık durumu ile ilgili sorusuna, "Sağlık durumunda bir sıkıntı yok, gayet iyi. Uygun bir ortamda doktorlarımız gerekeni yapıyor. Sağlığı son derece iyi, değerleri çok iyi, morali yerinde. En kısa sürede normal servise çıkacaktır. Cumhurbaşkanımızın bir ziyareti oldu, iyi oldu, moral oldu" şeklinde cevap verdi.



ERDOĞAN'IN DAVA ARKADAŞI

Ak Parti'nin kuruluş toplantıları kendi deyimiyle onun evinden gerçekleşti ve partinin isim babası olarak öne çıktı.

İlerleyen yaşına rağmen dinç bir görüntüsü ile siyasette yer almadığı yıllarda MTTB teşkilatlarına 'amcalık' , Birlik Vakfı teşkilatlarına ise 'abilik' yaparak sivil toplumun gelişimini ve önemini ön plana çıkarttı. Ak Parti kurulduktan sonra kendi isteğiyle bir süre siyasette yer almamış ardından gelişen süreçlerde kendisine ihtiyaç duyulduğu beyanı üzerine 2015 seçimlerinde İstanbul 1. bölge 1.sıra adayı olarak meclise girip, ardından Meclis Başkanı oldu.