BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.407,16
HABER /  GÜNCEL

İsmail Kahraman'ın laiklik sözlerine destek verdiler!

Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın "Yeni anayasada laiklik olmamalı" demesine Osmanlı Ocakları 1453'ten destek geldi.

Abone ol

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın laiklik ile ilgili  sözlerine Osmanlı Ocakları 1453 Genel Başkanı Emin Canpolat'tan destek geldi.

Osmanlı Ocakları 1453, Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde yarın saat 18.00'de 'Dindar nesil için dindar anayasa paneli' düzenleyeceğini duyurdu.

"İSLAM İLKESİNİ ZORLA BATILILAŞTIRDINIZ"

Osmanlı Ocakları 1453 Genel Başkanı Emin Canpolat da, Twitter hesabından Kahraman'a "TBMM başkanı Kahraman onurumuzdur. Halkın diline tercüman olmuştur. İslam ilkesini zorla batılılaştırdınız" sözleriyle destek verdi.

Canpolat ayrıca Twitter hesabından Kahraman'ın açıklamalarına kayıtsız destek verdiği bir dörtlük paylaştı: "Laikliği alın gidin bu ülkeden/ Bu tarlada başka ot bitmez/ Anadolu İSLÂM medeniyetidir/ Putlarınızı kıracak ibrahimler."

İSMAİL KAHRAMAN LAİKLİK İLE İLGİLİ SÖZLERİ

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın yeni Anayasa'ya ilişkin "Laiklik bir kere yeni Anayasa'da olmamalıdır. Dünyada üç Anayasa'da laiklik var. Fransa, İrlanda, bir de Türkiye... Tarifi de yok. İsteyen, istediği gibi bunu yorumluyor. Böyle bir şey olmamalıdır. Dindar Anayasa meselesinden Anayasamızın kaçınmaması lazım” demişti.