BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İslamcı yazar Pınar Kür'ü topa tuttu

Pınar Kür'ün başörtülüler için "playboy kızlarından farkları yok" sözleri güne damgasını vurdu. Pınar Kür'e cevap Esra Elönü'den geldi.

Abone ol

CNNTürk'te Enver Aysever'in sorularını cevaplayan Pınar Kür'ün başörtülülerle ilgili sözleri tepkilere neden oldu. Pınar Kür "Başörtülülerle playboy kızlarının zihniyeti aynı" demişti. En sert tepkilerden birisi de İslami kesimde aykırı yazılarıyla bilinen Esra Elönü'den geldi.

Esra Elönü bugünkü yazısında Pınar Kür'e "Sen dinozor kistlerine iyi gelen bitkisel kürsün artık" diyerek önce Hayrunnisa Gül'ün başörtüsü için söylediği sözleri ardından da playboy meselesini ele aldı.

İşte Elönü'nün yazısından çarpıcı başlıklar:

HURDAYA ÇIKTI ALICISI 

Yıllarca kullandığınız cümleler hurdaya çıktı alıcısı yok siz de kuduruyorsunuz. Köşke davet etmişler hatunu Hayrunnisa Gül'ün başörtüsü yüzünden gitmemiş. Yahu madem bu kadar taktınız gericiliğe sizi biri geri geri park etsin bir köşeye! Gitmemişmiş.. Yahu vallahi kahkaha atarak yazıyorum. Hani bitkisel kürler tavsiye eden organik avazcısı doktorlar vardır ya sabah programlarında. Sen dinozor kistlerine iyi gelen bitkisel kürsün artık, bir köşede organik fayda ver başından ve zekandan büyük örtü işlerine burnunu sokma olur mu? 
 
PINAR KÜR'Ü KİM AZDIRDI? 
 
Gelelim azdırma meselesine.. Seni kim azdırdı ki bu denli nefretle saldırıyorsun anlamını ölsen de bilmeyeceğin başörtüsüne! Playboy dergisi meselesine gelince of of of! Azdırmamak için kapanıyorlar diyorsun! Bu nasıl bir cümle kuruş, bu nasıl montajla beyin eklenmiş bir hal dilidir. Hani dip boyası gelmiş hatunların kuaför kulislerinde kullandığı argo damarı senin beyninden besleniyor galiba.. Azdırmamak için değil senin gibi aklı tükürükle çalışan varlıklara karşı koruma duvarı başörtüsü!