BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.431,91
HABER /  GÜNCEL

Şişeli işkencenin cezası kesildi

Antalya'da şüphelendiği arkadaşına bira şişesi ile işkence yapan A.Y ve bu işte kendisine yardım eden 3 kişi tutuklandı

Abone ol

Antalya'da yabancı uyruklu sevgilisiyle birlikte olduğundan şüphelendiği arkadaşı M.A.'yı kaçırıp işkence yaparak şişeye oturttuğu iddia edilen A.Y. ve kendisine yardım eden 3 kişi tutuklandı.

Antalya'da halk dansları topluluğu şirketinde şoför olarak çalışan M.A. (36), kendisine işkence yapıldığı ve makatına bira şişesi sokulduğunu söyleyerek polise şikayetçi oldu. M.A., polisteki ifadesinde şunları kaydetti:

"Benim çalıştığım şirketle birlikte dansçıları götürdüğümüz otellerde stant açarak hediyelik eşya satan A.Y. adlı arkadaşım beni telefonla arayarak, 'Biz eğlenmeye gideceğiz, neredeysen seni de alalım birlikte eğlenelim' dedi. Ben de kabul ederek aracımla yola çıktım. A.Y. ile Konyaaltı ilçesinde buluştuk. Sonra ben aracı yol kenarına park ederek onun otomobiline bindim. Bu sırada otomobilde A.Y.'nin yanında çalışan E.A. ve Y.E.E. vardı. Otomobille bilmediğim bir adrese doğru giderken sohbet ediyorduk. Sonra bir evin önünde durup A.Y.'nin sevgilisi Özbekistan uyruklu M.A. adlı kadın ile daha önce hiç görmediğim A.A. adlı adamı da otomobile aldık."

M.A., Kurşunlu Şelalesi yakınlarına geldiklerinde A.Y. ve diğer 3 kişinin kendisini otomobilden yaka paça indirip küfür etmeye ve vurmaya başladığını aktardı. M.A., ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

"A.Y. bana, 'Demek sen benim sevgilimle birlikte oluyorsun' diyerek çırılçıplak soydu. Sürekli vuruyorlardı. Beni Kurşunlu Şelalesi'nin suyuna sokuyor, sonra tekrar dövüyorlardı. Arabada bulunan lokum kesme makasıyla cinsel organımı kesmekle, tecavüz etmekle tehdit ettiler. Son olarak da yanlarında bulunan bir bira şişesini makatıma sokarak kadına izlettirdiler. Saatler süren işkencenin ardından beni kent merkezine yakın bir yere bırakarak kaçtılar."

Şikayet üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler A.Y. (36), A.A. (32), E.A. (17) ve Y.E.E. (17) sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis yaşları küçük olan iki şüpheliyi Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim ederken, A.Y. ve A.A. Gasp Büro Amirliği'nde sorgulandı.

A.Y. ifadesinde M.A.'yı dövdüklerini kabul etti, ancak şişeyle işkence yapmadığını söyledi. Sağlık kontrolünden geçirilen M.A.'nın makatında işkence izine rastlandı. A.Y.'nin Özbekistan uyruklu sevgilisi M.A. ise olayları doğrulayarak işkence yapıldığını, şişe sokulduğunu anlattı. Geçen hafta sonu adliyeye sevk edilen 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ÜNİVERSİTELİ KIZ ÖYLE BİR TUZAK KURDU Kİ...

HABERİ DİĞER SAYAFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Beyşehir'de bir esnaf, sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı üniversite öğrencisi genç kız ve arkadaşları tarafından 30 bin dolarlık sağlık malzemelerinin bulunduğu otomobilinin gasbedildiği iddiasıyla jandarmaya başvurdu.

Konya ve çevresinde kendi otomobiliyle sağlık malzemeleri pazarlayan M.A.A. (50), bir sosyal paylaşım sitesinde kendisini başka bir isimle tanıtan üniversite 2. sınıf öğrencisi E.A. (22) ile tanıştı.

Pazarladığı ürünlerin satışında birlikte çalışmayı teklif ettiği M.A.A. ile Beyşehir'de iki kez buluşan E.A, M.A.A. ile ortaklık şartlarını konuştu.

Bademli köyü yakınlarındaki son buluşmalarında, M.A.A, genç kızla otomobilde konuşurken maskeli kişilerin saldırısına uğradı.

Kısa süreli boğuşmanın ardından kurtulmayı başaran M.A.A, jandarmaya başvurarak, sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tanıştığı üniversite öğrencisi genç kız ve arkadaşları tarafından 30 bin dolarlık sağlık malzemelerinin bulunduğu otomobilinin gasbedildiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

M.A.A, ifadesinde, otomobilde konuştuğu üniversite öğrencisi genç kızın çakmağı yakmasının ardından aracının etrafını maskeli kişilerin sardığını, genç kızı olaydan sonra görmediğini söyledi.

Beyşehir'de evinde gözaltına alınan E.A, ifadesinde suçunu itiraf etti.

Jandarma ekipleri, E.A'nın ifadesi doğrultusunda Beyşehir ve Hüyük'te 7 kişiyi daha gözaltına aldı.

Zanlılardan ikisi jandarmadaki sorgunun ardından, ikisi savcılıkça serbest bırakıldı. E.A. (22), İ.A. (25), L.B. (25) ve H.Ç. (32) tutuklandı.

Üniversite öğrencisi genç kızın çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası bulunduğu öğrenildi.

Otomobilin ilçe merkezinde terk edilmiş bulunduğu bildirildi. 

 

İNTİHARA KALKIŞAN KIZA FUHUŞTAN CEZA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

İzmir Konak'ta 2 yıl önce erkek arkadaşından ayrılınca 3'üncü kattan atlayıp intihar girişiminde bulunan 24 yaşındaki A.A.'ya bir genç kızı fuhuşa teşvik ettiği gerekçesiyle 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

ekran-resmi-2012-03-19,-5.10.39-pm.png

Mithatpaşa Caddesi'nde oturduğu apartmanının üçüncü kat penceresinden ;27 Ocak 2010 tarihinde sarkan A.A'yı ikna edemeyen arkadaşları durumu itfaiyeye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sevk edilen itfaiye ekipleri hava yastığı açarken, aşağıdakilerin uyarılarını dinlemeyen A.A., kendini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan A.A., hazır bekleyen 112 ekibince hastaneye kaldırıldı. A.A., "Erkek arkadaşımı deliler gibi seviyorum ve onu unutmak için hiç düşünmeden atladım. Beklememe rağmen beni görmeye bile gelmedi. Onun için değmezmiş, çok pişmanım" dedi.