BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

İsimsizler 9. bölüm: Elif ve Otto ölüyor!

İsimsizler 9. son bölümü sahneleri... İsimsizler'de bu hafta 22 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan 9. son bölümünde neler oldu?

İsimsizler 22 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan 6. son bölümünde Elif, Otto'nun ofisine gizlice girerek Fatih için kurulacak pusuyu öğreniyor ve Fatih'e haber veriyor. Elif'ten şüphelenen Otto ise durumun farkına varıyor ve onu öldürüyor.

Fatih ve ekibi, ateş altındaki Türkmenlere destek vermek için harekete geçerler. Ancak, paralel yapının devreye girmesiyle Fatih ve ekibinin destek operasyonu sekteye uğrar. Eğer gerekli destek sağlanmazsa yüzlerce Türkmen, kadınlar ve çocuklar katledilecektir. İsimsizlerin zamanla yarıştıkları kritik ve tehlikeli bir süreç başlar.

Babasının yaşadığını ve azılı bir terörist olduğunu öğrenen Yıldız deliye dönmüş, babasına ulaşmanın ve cevaplar bulmanın peşine düşer. 

Otto’nun ofisine gizlice giren Elif, Fatih’e kurulacak pusuyu öğrenir. Ancak, genç kadın Otto’nun kendisinden şüphelendiğini anlamamıştır. Elif, Fatih’in hayatını kurtarmaya çalışırken, kendi hayatıyla oynadığının farkında değildir henüz...

Sitene Ekle