BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

IŞİD'den kaçan kadın teröristten kan donduran itiraflar

Terör örgütü IŞİD'den kaçan bir kadın, Rakka'da olduğu süre içinde Suriyeli kadınlara ailelerinin önünde işkence yapmaktan nasıl zevk aldığını anlatırken kan donduran itiraflarda bulundu.

Abone ol

Terör örgütü IŞİD'den kaçan bir kadın, Rakka'da olduğu süre içinde Suriyeli kadınlara ailelerinin önünde işkence yapmaktan nasıl zevk aldığını anlattı. Kan donduran itiraflarda Britanyalı kadınların gruptaki en sadist kadınlar olduğunu belirtti.

''ÇOCUK DOĞURMAKTAN DAHA FAZLA ACI VERİR''

Hacer ismiyle tanınan IŞİD'li kadın, aktivist grup "Rakka Sessizce Katlediliyor"dan yazar Ahmed İbrahim'e konuştu. Hacer, Britanyalı işkenceci kadınların en sadist ve işkenceci olduklarını, 'ısırma' aleti olarak bilinen bir aleti işkence için kullandıklarını ve söylendiğine göre çocuk doğurmaktan çok daha fazla acı verdiğini bildirdi.

 ''DAHA VAHŞİ İŞKENCE      YÖNTEMLERİ KULLANIRDI''

 Hacer, IŞİD'in tamamen kadınlardan  oluşan ve Hitler'in Gestapo'suyla  karşılaştırılan El Hansa Tugayı'na 2014  yılında katılmış. Rakka’da ‘şeriat polisi’  olarak görev yaptığı sırada, Batılı  kadınların daha vahşi işkence  yöntemleri kullandığını gördüğünü  belirtti.

KAN DONDURAN İTİRAFLAR

Londra'dan kaçan kız öğrenciler Shamima Begum ile Amira Abase ve Kadiza Sultana olarak bilinen, sonradan müslüman olan 47 yaşındaki Sally Jones'un katıldığı El-Khansaa tugayının bir parçası olan Hacer kan donduran itiraflarına şöyle devam etti; “Bilirsiniz, Avrupalılar diğerlerinden daha sadist ve vahşi. Örneğin, İngiliz kadın savaşçılar daha vahşi işkence yapmakla övünürlerdi. Um Salama diye bilinen kadın, safkan İngiliz’di ve ‘ısırma’ aleti olarak bilinen şeyi kullanıyordu” dedi.

''İŞKENCE YAPMAKTAN ZEVK ALIYORDUM''

Hacer kendisinin de yaptığı işkencelerinden bahsederken “Suriyeli kadınlara özellikle eşleri ya da babaları oradayken işkence yapmaktan zevk alıyordum” dedi.

Hacer, dünyayı şoke eden Ürdünlü ordu pilotunun işkencesi ve infazına da şahit olduğunu açıkladı.