BIST 9.092
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,54
HABER /  GÜNCEL

IŞİD Türkiye'ye kurşun yağdırdı!

IŞİD, sınırın sıfır noktasında bulunan Etmanik Köyü'ne ateş açtı. Olayda 23 yaşındaki Ehmed Kalo boynundan aldığı mermiyle yaralandı.

Abone ol

Haftalardır Kobani'de PKK'nın kolu YPG ile çatışan IŞİD, sınırın sıfır noktasında bulunan Etmanik Köyü'ne ateş açtı. Köyde akrabarının yanında kalan Kobanili bir genç boynundan aldığı mermiyle yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 13.00 sularında Kobani'yi tam karşıdan gören Suruç'un Etmanek Köyü'ne IŞİD tarafından ateş açıldı. O esnada yakınlarının yanında bulunan Kobanili 23 yaşındaki Ehmed Kalo boynundan aldığı mermiyle yaralandı.

Kalo, ambulansla Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Urfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Kalo'nun omuzunda olan merminin omurilik bölgesinde olduğu belirtildi.

TÜRKİYE'YE ÇOK SAYIDA KURŞUN SIKILDI

Kalo'nun yakını Ali Kaya, olay anını şöyle anlattı: "Evin bahçesinde oturuyorduk. Karşıda yaşanan çatışmaları izliyorduk. Bu sırada bulunduğumuz yere çok sayıda kurşun atıldı. Kendimizi korumak için eğildik. O esnada Ehmed Kalo ayağa kalktı. Kalkar kalkmaz Kalo'ya mermi isabet etti. Omuzundan vuruldu. Ambulansa çağırdık, buraya getirdik."