BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.311,51
HABER /  GÜNCEL

İşbankası Bankası personel alım ilanı şartlar-Şubat 2018

2018 Şubat ayında devlet ve özel bankalar personel alım ilanlarını yayınladılar. İşbankası Türkiye'in dört bir yanından yeni çalışma arkadaşları arıyor. Peki Garanti Bankası iş başvurusu ne zaman, kimler iş başvurusunda bulunabilir ve İşbankası 2018 Şubat iş başvuru şartları nelerdir?

Abone ol

Türkiye'nin dört bir yanında onlarca şubesi olan devlet bankaları ve özel bankalar 2018 Şubat ayında yeni personeller alacak. Bankacılık tecrübesi olan, bankacılık bölümünden yeni mezun olmuş ya da en az lise mezunu olmak adaylarda aranacak özelliklerin başında geliyor. Her bankanın iş alım ilanında detaylı bilgiler verilmektedir. Peki İşbankası 2018 Şubat ayında kaç personel alacak, başvuru şartları neler?

BANKA PERSONELİ OLMAK İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI: Türkiye'de faaliyet gösteren yerli ve yabancı 30'dan fazla banka bulunuyor. Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde şubeleri bulunan bir çok bankanın farklı unvanlarda personel alımı ihtiyaçları için alımlar gerçekleştiriliyor. Bankalar bu alımları kariyer ilan siteleri üzerinden ve bankanın resmi internet siteleri üzerinden alıyor. Başvuru koşulları bankalarda farklılık gösteriyor. Birçok banka en az lise mezunu personel alımı yapıyor. Bazı Bankalarda yeni mezun olan adayları iş başvrusu kabul ediyor. 

ŞUBAT AYI PERSONEL ALIMI YAPAN BANKALAR: Denizbank, Şekerbank, Akbank, İşbankası, Garanti bankası, Yapıkredi bankası, ING Bank personel alımı yapıyor. Yapıkredi yeni yayımladığı personel alımı ilanında bir çok unvanda başvuru alacak. İzmir, İstanbul, Kocaeli illerinde görev alacak olan personeller en az lise mezunu tecrübeli ve tecrübesiz alımlar yapacak.

İŞBANKASI İŞ ALIM İLANI: İşbankası geçtiğimiz günlerde güvenlik görevlisi ve şoför alımları yapmıştı. 15 Şubat tarihine kadar sürecek olan başvurularda ise Sistem uzamanı alımları yapılacak. 24 Şubat 2018 tarihinde ise adaylara sınav yapılacak.