BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,98
HABER /  SEÇİM

İşadamı Osman Ünsal AK Parti aday adayı oldu

2015 Genel Seçimleri AK Parti aday adayları arasına Sivaslı işadamı Osman Ünsal da eklendi.

Abone ol

Sivaslı işadamı Osman Ünsal, İstanbul 3. Bölge'den AK Parti aday adayı oldu. Ünsal AK Parti aday adaylığı başvurusunu büyük bir kalabalık eşliğinde yaptı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunu yapan Sivaslı işadamı Osman Ünsal'a uzun bir araç konvoy destek verdi. İstanbul'da en fazla Sivaslı nüfusun bulunduğunu ifade eden Osman Ünsal, destekleyenlerin önünde her zaman halk ile iç içe olacağının sözünü verdi.

Kendisini aday adaylığına sürükleyen süreç hakkında bilgi veren Osman Ünsal, "Uzun istişarelerden ve destek açıklamalarının ardından bu kararı aldım. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun görev vermesi halinde tüm gücümle AK Parti ve halkımız için çalışacağım. Türkiye'nin içerisinde bulunduğu başarılı konumu daha da yükseltmek için elimden geleni yapacağım. Halkımız bilmelidir ki, AK Parti kadroları kurulduğu günden bu yana içinde yer alan bir nefer olarak, onlara daha fazla hizmet edebilmek adına aday adayı oldum" dedi.

osman-unsal-ak-parti-aday-adayi.jpg
Osman Ünsal, 18 Mart'ta Bağcılar'da bulunan Halk Sarayı'nda bin kişinin katılımıyla aday toplantısı düzenleyeceğini, toplantıya çok sayıda ünlü ismin de katılacağını açıkladı.